The Toren Amsterdam beste boutique hotel van Europa

thetoren

Hotel The Toren in Amsterdam is wederom in de prijzen gevallen. Werd eigenaar Eric Toren een week geleden nog uitgeroepen tot Europees Hotelier van 2014, nu heeft het hotel zelf niet 1, maar wel 2 awards in de wacht gesleept.

De jaarlijkse awards voor boutique hotels, de World Boutique Hotel Awards, werden donderdag uitgereikt in het Montcalm Hotel in Londen. Het hotel heeft de titel Beste Boutique hotel van Europa én Beste Design Boutique Hotel van Europa gekregen.

De awards worden toegekend door een jury. Deze jury had een hele zware taak. Zij moesten namelijk alle genomineerden bezoeken en de hoteliers interviewen. Dat interview en het gevoel dat een hotel uitstraalt, bepaalt wie uiteindelijk wint. Met een positief resultaat voor The Toren.

Het echtpaar Toren heeft inmiddels al heel wat prijzen mee naar huis genomen. Hun prijzenkast puilt inmiddels uit en dat is geheel terecht. Zo was het hotel in 2012 en 2013 al het beste City Boutique Hotel van de wereld. En dat is lang niet alles, zo won het hotel dit jaar, voor het 3e jaar op rij, de Tripadvisor Travelers’ Choice Award voor beste hotel van Nederland. Het kleine boutique hotel is geliefd in binnen- en buitenland en krijgt prachtige reviews.

Namens deze blog, gefeliciteerd met deze mooie prijzen.

Bron: Misset Horeca

 

 

 

Lees ook:Tripadvisor: Hotel The Toren Amsterdam beste hotel van Nederland
Lees ook:Tripadvisor: Hotel The Toren Amsterdam beste hotel van Nederland
Lees ook:Eric Toren weer beste hotelier van Europa
Lees ook:Amsterdammer is Europees Hotelier van het jaar
Lees ook:Amsterdammer in race voor Europees Hotelier van 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>