Duizenden mensen willen proefslapen bij Van der Valk Veenendaal

testers

Op maandag 1 december zal het nieuwe Van der Valk-hotel in Veenendaal zijn deuren openen. Het weekend daarvoor, op 29 en 30 november, kunnen 250 gasten al proefslapen in het splinternieuwe hotel. Zij kunnen het hotel testen en kijken of alles goed werkt. Vorige week konden geïnteresseerden zich aanmelden voor een nachtje proefslapen en dit is dan ook massaal gedaan.

Meer dan 6.000 mensen hebben zich aangemeld om het hotel een nachtje te testen. Maar dat is nog niet alles. Ook de Facebook-pagina van het hotel had het moeilijk, deze kreeg meer dan 20.000 reacties. De directeur is verrast en had deze aantallen nooit verwacht.  ”Het proefslapen bij ons blijkt enorm populair te zijn. Mensen zijn nieuwsgierig naar het nieuwe gebouw en vinden het leuk om de kamers en het hotel te testen. Natuurlijk speelt dat het slapen en het ontbijt gratis is, vast en zeker mee.”

Timmers is vooral benieuwd naar de ervaring van de proefgasten. De gasten mogen namelijk gratis overnachten en ontbijten, maar in ruil daarvoor moeten ze wel een beoordeling bij vertrek geven. Het hotel hoopt met deze beoordelingen de laatste minpunten weg te werken.

Het management en de directeur hebben alle reacties bestudeerd, gisteren heeft het hotel bekend gemaakt wie er in het hotel mag proefslapen. “Aan de hand van de motivatie van mensen die zich hebben aangemeld, maken we een keuze,” aldus de directeur.

Bron: AD.nl 

Lees ook:Veel belangstelling voor actie proefslapen in Van der Valk Nijmegen
Lees ook:Veel belangstelling voor gratis overnachting Van der Valk Veenendaal
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen bij Van der Valk Veenendaal
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in Van der Valk Zaltbommel
Lees ook:Tip: Proefslapen bij Hotel Gooiland Hilversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>