Nieuw in Hotel Gardaland: Een achtbaankamer

achtbaan

Ben jij gek op achtbanen? En zou jij het liefste in een achtbaan willen slapen? Dan kan je dit voorjaar naar Italië afreizen. Het Gardaland Hotel krijgt namelijk een achtbaankamer, geheel in stijl van de nieuwe achtbaan Oblivion.

Het Gardaland Hotel hoort bij het spectaculaire pretpark Gardaland, vlakbij het Gardameer. De nieuwe hotelkamer moet de controlekamer van Oblivion voorstellen. Vanuit je bed heb je dan zicht op een wand vol knipperende beeldschermpjes. Of deze in de nacht uit zijn is niet bekend.

Het Gardaland Hotel in Castelnuovo del Garda heeft 4 sterren, 216 kamers, 5 junior suites en 6 suites. Ook had het hotel al 20 themakamers. Zo kan je al overnachten in een Sea Life-kamer, een Ice Age-kamer of overnachten in een Circus-kamer.

Wil jij overnachten in deze hippe themakamer? Dat is namelijk niet zo goedkoop. Voor 2 nachten betaal je zo’n 400 euro.. Per persoon.

Bron: Looopings.nl 

 

Lees ook:Logeren in een luxe themakamer (ook als je niet op Schiphol hoeft te zijn)
Lees ook:Bijzondere hotels: Overnachten in de gevangenis
Lees ook:Plopsaland de Panne krijgt hotel
Lees ook:Geen Disney-figuren meer in hotels Disneyland Parijs
Lees ook:Nieuw in Breda: Hotel Nassau

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>