Nieuw op RTL 4: Herrie in Hotel Spaander

spaander

Hotel Spaander is een hotel met 79 kamers en 3,5 ster, gelegen aan de Haven in Volendam. Het hotel is eeuwenoud en een echt familiehotel. Tientallen jaren geleden werd het hotel nog bezocht door vele internationale sterren. Het hotel wil de grandeur van vroeger weer terugbrengen en schakelt daarom de hulp in van Herman den Blijker en de heer Reimers.

Het hotel is in 1881 gesticht en heeft een zeer uitgebreide kunstcollectie. Het hotel was zeer bekend in binnen- en buitenland. Bekende sterren als Elizabeth Taylor en Muhammed Ali kwamen in dit kunsthotel logeren. Tot een jaar geleden was Hotel Spaander een hotel van Best Western, maar het hotel heeft het lidmaatschap opgezegd en gaat nu zelfstandig verder. De hotelleiding, de broers Ab en Evert Schilder, willen het hotel omtoveren tot kunsthotel en de grandeur van vroeger weer terugbrengen.

De broers Schilder namen contact op met Herman den Blijker en heer Reimers. Het duo schiet te hulp en hebben er gelijk maar een programma van gemaakt. In Herrie in Hotel Spaander reizen den Blijker en Reimers af naar Volendam voor een uitdagende missie. Vanaf 28 april is in 6 afleveringen op RTL 4 te zien wat het duo met de uitbaters en het hotel hebben bereikt.

Herrie in Hotel Spaander, vanaf 28 april om 21.30 uur op RTL 4.

 

Lees ook:Vanaf dinsdag op tv: Herrie in Hotel Spaander
Lees ook:Deelnemer ‘Herrie in het Hotel’ toch failliet?
Lees ook:Herrie in de Druiventros: Herman den Blijker pakt Brabants familiehotel aan
Lees ook:Foutpoepers: Toiletten Hotel Spaander Volendam gesloten
Lees ook:Nieuwe eigenaren voor Hotel Berg en Dal in De Lutte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>