Irritante hotelgast weigert hotel in Cairns te verlaten

hotelsign

Richard Maksymiuk boekte in 2012 een hotelkamer in hotel Il Centro in het Australische Cairns. Vandaag de dag zit hij nog steeds in die hotelkamer. Het management wil hem er nu uit hebben, niet omdat hij niet meer kan betalen, maar meer omdat Maksymiuk de gasten en de schoonmakers voortdurend lastig valt.

Maksymiuk is niet van plan om uit te checken. Hij is namelijk van mening dat hij een appartement huurt en geen hotelkamer, want volgens hem is het hotel illegaal. Hij blijft dus zitten waar hij zit en is van plan om er nog 10 jaar aan vast te plakken.

Het management ziet dit toch even anders. De gast betaalt dan wel gewoon elke week, maar Maksymiuk zelf is erg lastig. Zo zijn de meubels in de kamer al eens verdwenen, zet hij vallen op voor andere hotelgasten en valt deze vaak lastig. Ook de schoonmakers slaan de kamer liever even over. De gast wil ook niet dat de technische dienst op zijn kamer komt en dat terwijl het bad lekt en de kamer onder hem daar last van heeft.

Het hotel wil hem koste wat kost uit het hotel hebben. Zij vrezen een jarenlange juridische en financiële uitputtingsslag om hem uit zijn kamer te krijgen. Maksymiuk laat op zijn beurt weer weten dat hij nergens anders kan verblijven, omdat het hotel hem een slechte naam heeft bezorgd.

Dit verhaal krijgt vast nog wel een staartje.

Bron: hln.be/Currant Affair (Channel 9)

 

Lees ook:Lastige hotelgasten weigeren hotel in Nijmegen te verlaten
Lees ook:Column: Toiletpapier vouwen
Lees ook:Student bedenkt nieuw soort boekingssite: Room in a Minute
Lees ook:Onderzoek: Vieze hotelkamer grootste ergernis
Lees ook:’50 Tinten-hotel’ geweerd in Spanje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>