Vanaf dinsdag op tv: Herrie in Hotel Spaander

spaander

Vanaf dinsdag zijn Herman den Blijker en Meneer Reimers weer terug van weggeweest. En dit keer pakken ze niet een aantal hotels of restaurants aan, dit keer houden ze het bij 1 hotel. In Herrie in Hotel Spaander pakken ze Hotel Spaander in Volendam aan en helpen de eigenaren met het hotel en het personeel.

De hotelleiding, de broers Ab en Evert Schilder, willen het hotel omtoveren tot kunsthotel en de grandeur van vroeger weer terugbrengen. Het hotel is in 1881 gesticht en heeft een zeer uitgebreide kunstcollectie. Het hotel was zeer bekend in binnen- en buitenland. Bekende sterren als Elizabeth Taylor en Muhammed Ali kwamen in dit kunsthotel logeren.

Het hotel is nu niet meer zo bekend en de broers willen het hotel weer op de kaart zetten. Ze weten alleen niet hoe ze dit moeten aanpakken en namen contact op met Herman den Blijker. Die nam gelijk een hele cameraploeg en hotelier Willem Reimers mee. De 2 waren verbaasd over de leiding en hoe het er in het hotel aan toe gaan.

Herman laat in RTL Late Night weten: “De eerste dag dat ik in het hotel was en het verhaal had aangehoord ben ik naar de parkeerplaats gelopen en heb een oude vriend gebeld. Ik dacht: dit is net Fawlty Towers, ik zit in de Efteling hier.” Het werd een uitdagende missie. Of die missie gelukt is, zien we vanaf dinsdag 6 weken lang op RTL 4.

Herrie in Hotel Spaander, vanaf 28 april om 21.30 uur op RTL 4.

Lees ook:Nieuw op RTL 4: Herrie in Hotel Spaander
Lees ook:Herrie in de Druiventros: Herman den Blijker pakt Brabants familiehotel aan
Lees ook:Deelnemer ‘Herrie in het Hotel’ toch failliet?
Lees ook:Nieuwe eigenaren voor Hotel Berg en Dal in De Lutte
Lees ook:Foutpoepers: Toiletten Hotel Spaander Volendam gesloten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>