Executieveiling: Te laag bod voor Hotel Woudrichem

woudrichem

Hotel Woudrichem staat al een tijdje te koop. De notaris was op zoek naar een nieuwe eigenaar, maar dat is tot nu toe niet gelukt. De notaris besloot om het hotel te veilen en die veiling is inmiddels geweest, maar zonder resultaat.

In augustus kwam het nieuws naar buiten dat het hotel verkocht was aan een vastgoedontwikkelaar en dat het hotel verder zou gaan onder de naam Zoen van Woudrichem. Maar de ontwikkelaar kon de lasten van het hotel niet dragen en dus ging de koop niet door.

De veiling vond 4 juni plaats in het van der Valk hotel in Vught. Er was wel een bod, maar de eigenaar van het pand vond het bod te laag en dus gaat de verkoop niet door. Er rust nu nog een horecabestemming op het pand. Wethouder Izak Koedoot maakt zich al lange tijd zorgen over de staat van het gebouw en wil graag meewerken om de bestemming aan te passen als dat nodig is.

Het hotel heeft 3 sterren en 10 hotelkamers, waarvan 2 1-persoonskamer en 8 kamers voor 2 personen. Het hotel heeft daarnaast ook een terras en een restaurant. Het wachten is nu op een nieuwe koper.

Bron: Brabants Dagblad

Lees ook:Hotel Woudrichem wordt geveild
Lees ook:Hotel Woudrichem heeft nieuwe eigenaar en naam
Lees ook:Complete inboedel Hilton Schiphol wordt geveild
Lees ook:Hotel Spoorzicht in De Blesse wordt geveild
Lees ook:Veiling Hotel De Oude Schouw Akkrum uitgesteld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>