Berghotel Amersfoort wordt Best Western Plus Berghotel Amersfoort

berghotel

Berghotel Amersfoort, dat bovenop de Amersfoortse Berg is gevestigd, sluit zich aan bij Best Western Hotels. Het sfeervolle hotel met 4 sterren gaat nu verder onder de naam Best Western Plus Berghotel Amersfoort.

Het Berghotel is al meer dan 100 jaar gevestigd in een karakteristiek gerenoveerd landhuis en ligt in een bosrijke omgeving. Het hotel heeft 88 kamers voor kort en lang verblijf. Naast de hotelkamers, beschikt het hotel ook over 16 vergaderzalen. Sporten kan in de fitnesszaal, maar je kan ook een fiets huren en de omgeving verkennen.

Ontbijten, lunchen en dineren kan in het restaurant. Voor een klein hapje en een lekker drankje ga je naar de bar. Het hotel beschikt ook over een groot zonneterras in de monumentale tuinen, inclusief loungebanken.

Het plus-label dat het hotel mee krijgt, houdt in dat het een ‘full-servicehotel’ wordt, dat aan extra comforteisen op zes gebieden dient te voldoen: aankomst, eten & drinken, service, badkamer, slapen en werk & entertainment.

Best Western International, Inc. is een Amerikaans bedrijf, opgericht in 1946, met een hoofdkantoor in Arizona  Het merk bestaat uit 4.000 hotels, verspreid in ruim 100 landen. Best Western bestaat uit alleen maar zelfstandige hotels  opererend onder de labels Best Western®, Best Western PLUS® en Best Western PREMIER®.

Best Western Plus Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225, Amersfoort

Bron: Misset Horeca

Lees ook:Regardz Airport Hotel Rotterdam sluit zich aan bij Best Western
Lees ook:Mercure Eindhoven wordt Best Western Eindhoven
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Best Western Premier Hotel Couture
Lees ook:Woerden krijgt weer een Best Western hotel
Lees ook:Hotels Amersfoort blij met afschaffen toeristenbelasting

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>