Fletcher grootste hotelketen van Nederland

fletcherkruid

Vanaf morgen sluiten Hampshire Hotel Jan van Scorel en Mercure Hotel Utrecht Nieuwegein zich aan bij Fletcher Hotels. De teller staat dan op 67 Fletcher-hotels in Nederland en volgens eigen zeggen is Fletcher dan de grootste hotelketen van Nederland.

En het is snel gegaan met de hotelketen. In 1998 werd de hotelketen opgericht en Fletcher kocht een hotel op Texel. 17 jaar later staat de teller op 67 werken er 2.800 mensen bij de keten.

Volgens Fletcher blijft het niet bij 67, de hotelketen wil graag groeien naar 100 hotels in Nederland, maar wil misschien ook uitbreiden naar het buitenland. De hotelketen onderzoekt momenteel of het mogelijk is om in Europa uit te breiden.

 

Lees ook:Fletcher neemt Golden Tulip Doorwerth over
Lees ook:Myrna Goossen gezicht van Fletcher Hotels
Lees ook:Hotelketen Fletcher neemt 3 hotels over
Lees ook:Hampshire hotel Apeldoorn verkocht
Lees ook:Fletcher koopt Mercure Hotel Rosmalen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fletcher grootste hotelketen van Nederland

  1. maikel

    Hallo
    Zou graag een dagje bij jullie willen spelen op piano woon zelf in Blaricum en gespecialiseerd in achtergrond piano muziek ben 64 jaar oud en 10 jaar gelden begonnen met piano spelen en speel 4 dagen in de week in het gooi en omstreken heb pas een website geopend,op mijn website op de website kun je kijken wat ik zo speel voor bij de koffie en bruch. vriendelijke groet maikel de pianist

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>