Hotel Bon’Aparte in Lochem overgenomen

lochem1

Op 1 september 2014 werd Hampshire Hotel Bon’Aparte in Lochem failliet verklaard. Kandidaten meldden zich om het hotel over te nemen, maar echt serieus was het niet. Het hotel ging dicht en de curator zocht verder en na 10 maanden is de zoektocht gelukt. Arne Heijtmeijer en Michiel Bouwens zijn nu de nieuwe eigenaren van het vastgoed van het voormalige hotel.

Het faillissement van de onderneming werd vooral veroorzaakt door de brandveiligheid die in het geding kwam en omdat de eigenaar niet meer aan zijn financiële verplichtingen kon voldoen. Maar de komende maanden zullen de nodige aanpassingen worden gedaan zodat de brandveiligheid weer op orde is.

Zelfstandig verder

Het pand waarin het hotel is gevestigd behoord tot de mooiste panden uit de regio. Het was dan ook niet te verkroppen dat het pand mogelijk zijn allure als gerenommeerd hotel en restaurant bedrijf zou verliezen. Heijtmeijer en Bouwens zijn in afrondende fase van onderhandelingen met de nieuwe exploitant. De samenwerking met Hampshire verdwijnt, zal zelfstandig opereren en het hotel krijgt een nieuwe naam: Boetiek Hotel BonAparte.

Renovatie

In de komende maanden zal er een grondige renovatie plaats vinden. Naast de aanpassingen voor de brandveiligheid, zal er ook worden geïnvesteerd in de uitstraling, kwaliteit en het comfort van het hotel. Het nieuwe Boetiek hotel BonAparte zal een zeer welkome aanvulling zijn voor de regio. Het bedrijf zal weer worden herkend en erkend als breed toegankelijke en uitstekende dienstverlener zowel regionaal als landelijk. De uitstekende faciliteiten zullen worden aangevuld met een persoonlijke vorm van gastvrijheid. BonAparte wordt van iedereen.

Het hotel ligt aan de Lochemse berg, op nog geen 15 minuten van de A1 af en vlakbij de Veluwe. Het hotel beschikt over 39 sfeervolle kamers en diverse vergaderruimtes. Het hotel heeft een zwembad met sauna en solarium en een restaurant.

Hotel BonAparte zal het laatste kwartaal van 2015 gebruiken voor de renovatie. Het hotel zal, als alles goed gaat, zijn deuren in januari 2016 heropenen.

Lees ook:Boetiekhotel BonAparte in Barchem sluit zich aan bij Logis
Lees ook:Hotel Pulitzer Amsterdam gaat renoveren
Lees ook:Stayokay Valkenswaard overgenomen
Lees ook:Hotel Carelshaven in Delden krijgt nieuwe eigenaren
Lees ook:Hotel Huis te Zaanen Wormerveer heeft nieuwe eigenaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>