Avila Hotel Curaçao verkocht

avila

Het Avila Hotel op Curaçao heeft nieuwe eigenaren. Het mooiste hotel op Curaçao (En ik kan het weten, want ik mocht hier ooit heerlijk overnachten) is verkocht aan de familie Vogels.

De familie Vogels is geen onbekende op Curacao. De familie beheert al jaren het  Lions Dive & Beach Resort Curaçao, een hotel met 4 sterren bij het populaire Mambo Beach. (Overigens is dat ook een enorme aanrader) De familie deed een jaar geleden al een bod op het hotel, er waren gesprekken, maar nadat de grootaandeelhouder in maart kwam te overlijden, werden de gesprekken stopgezet. Een paar maanden later gingen de onderhandelingen weer door en kon de familie dit familiehotel kopen.

Het Avila Hotel ligt net buiten Willemstad en heeft 4 sterren en 150 kamers en suites, welke verdeeld zijn over 3 vleugels, met natuurlijk uitzicht over zee. Het hotel ligt natuurlijk aan zee en heeft 2 privéstranden en genoeg ligbedden. Het hotel beschikt ook over een zwembad en diverse restaurants. En s’avonds, dan kun je aan de bar bij het strand zitten, met een lekkere cocktail in de hand en een muziekje op de achtergrond. Ontspannen kan in de sauna, inspannen kan in de fitnesszaal, waar je ook weer een geweldig uitzicht over zee hebt.

Avila Hotel
Penstraat 130, Willemstad

 

Lees ook:Avila Hotel Curaçao wordt Avila Beach Hotel
Lees ook:Hotel Monopole Harderwijk Beste hotel van de Veluwe
Lees ook:Noordwijk krijgt boutique hotel aan zee
Lees ook:Te koop: Prins Hendrik Hotel op Texel
Lees ook:Fletcher bouwt nieuw hotel in Arnemuiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>