Hotel Nieuw-Zeeland doet fietsbroekjes in de ban

Bron: The Guardian

Bron: The Guardian

De eigenaar van een hotel in Nieuw-Zeeland is er helemaal klaar mee. Hij kan het niet aanzien dat gasten na een lange en intensieve fietstocht het hotel in een fietsbroek betreden en heeft dus het dragen van de fietsbroek verboden.

Eigenaar Mike Saunders van het Plough Hotel in Rangiora heeft inmiddels een bord voor het hotel geplaatst. Daar staat de volgende tekst op: Een fiets is prachtig, maar ze hadden nooit lycra broekjes uit moeten vinden. Strakke fietsbroeken zijn dan ook niet toegestaan in dit hotel. Volgens Mike laten de broekjes teveel bulten en bobbels zien en de andere hotelgasten hoeven deze details niet te zien.

Het verbod roept veel discussie op in Nieuw-Zeeland. Eigenaar Ron Van Til van een bakkerij in Rangiora is het er in elk geval niet mee eens. ‘De wereld is divers en we moeten aanvaarden dat er lichamen zijn in alle vormen en maten. Ik heb niks tegen lycra.’ De wielerwereld heeft nog niet gereageerd op dit bijzondere verbod.

 

Lees ook:Amsterdamse hotels zijn tegen verbod op Airbnb
Lees ook:WK hockey: 300 gasten voor Hotel Atlantic in Kijkduin
Lees ook:Student bedenkt nieuw soort boekingssite: Room in a Minute
Lees ook:Open in 2015: Hotel The Roosevelt in Middelburg
Lees ook:Nieuw in Renesse: LEO BBB

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>