(Filmpje) Scandic to Go: Pop-up hotelkamer in Scandinavië

scandic

Wil jij graag op een bijzondere plek overnachten in Scandinavië, maar heb je geen zin om een hotel te boeken en wil je ook je sleurhut niet meenemen? Boek dan eens een pop-up hotelkamer van de hotelketen Scandic.

Moest je eerst nog kiezen waar je naartoe wilde op vakantie en daarna nog een geschikt hotel vinden, die al dan niet volgeboekt was, bij Scandic doen ze het net even anders. Bij Scandic to Go kun je een hotelkamer laten neerzetten op je favoriete locatie. De hotelkamer komt dus in feite naar je toe deze lente en zomer, mits je in Scandinavië bent natuurlijk.

De hotelkamer is inclusief airco, douche, wifi en ontbijt. Scandic bouwde een speciale mobiele hotelkamer van 18m2 compleet met 2 bedden, 1 badkamer en een terras om te genieten van het uitzicht op je eigen gekozen bestemming.

Via de website kun je snel en eenvoudig je hotelkamer boeken. Je kan zelf kiezen wanneer je de Scandic to Go wilt boeken en je kan ook zelf uitzoeken waar je de mobiele hotelkamer wilt neerzetten. Je kan een plaatsnaam intypen, maar je kan ook gewoon blind kiezen, wel zo bijzonder. Je boekt de kamer en Scandic regelt de rest. Je moet er natuurlijk wel nog zelf even heen reizen. De hotelkamer kost 290 per nacht, maar dan heb je ook wat. Zo heb je geen last van je buren, zit je niet in een hotel en heb je alle ruimte voor jezelf.

Ben je benieuwd hoe zo’n kamer er dan uit zal zien? Scandic heeft een filmpje gemaakt en die kun je hier bekijken: http://youtu.be/CYGbvd8OpRc

Meer informatie over Scandic en Scandic to Go kan je hier vinden: scandichotels.com

Lees ook:(Filmpje) Scandic to Go: Pop-up hotelkamer in Scandinavië
Lees ook:Hotels.com: Steeds meer reizigers boeken hotel onderweg
Lees ook:Bijzonder overnachten: Leeuwarder boomhuthotelkamer geplaatst
Lees ook:weliketoshare.com: Boek een hotelkamer en doneer aan een goed doel
Lees ook:Scandic Antwerpen wordt van der Valk-hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>