Nieuw op het web: Hostel Hoppen

hostelhop

Wat zijn de nieuwste, leukste plekken die locals liever geheim houden voor buitenstaanders? De restaurantjes, hostels en musea die eigenlijk gezien moeten worden, de zogenaamde hotspots? Diana van D is for Dazzle (223.000 YouTube-volgers) weet het en deelt het in Hostel Hoppen op S1.tv.

De eerste aflevering van haar webserie staat vanaf dinsdag 2 februari om 16.00 uur op s1.tv. Diana slaapt zes weken lang in verschillende Europese steden: van Milaan tot Berlijn en Praag. Geen enkele hoofdstad wordt overgeslagen in de nieuwste S1-originalserie. Aan het eind van elke aflevering volgt een snoeihard oordeel van Diana: is het hostel een aanrader of juist niet?

In de eerste aflevering van Hostel Hoppen is Diana in Berlijn, waar ze verschillende hotspots bezoekt. Ze dropt haar spullen bij het Generator Berlin Mitte hostel en vertrekt richting de eerste plek. Ze gaat naar de Spielwiese, een perfecte plek voor hipsters: een gamehal, café en winkel in één. Vervolgens gaat ze langs Volkspark Humboldthain, waar ze een nog gedeeltelijk intacte bunker uit de Tweede Wereldoorlog bezoekt. Onderweg naar de laatste locatie, begint het opeens keihard te sneeuwen. Gelukkig kan Diana schuilen in het prachtige Hamburger Bahnhof, een oud trein station dat helemaal omgebouwd is tot museum.

Hostel Hoppen vanaf 2 februari elke dinsdag om 16.00 uur op s1.tv

Lees ook:Amsterdam Recruitment Party: Generator Hostels zoekt talenten voor nieuw hostel
Lees ook:Nieuw in Groningen: Rebel Rebel Hostel
Lees ook:King Kong Hostel nieuw in Rotterdam
Lees ook:Johnny de Mol komt met Hotel Syndroom
Lees ook:Nieuw in Leeuwarden: Alibi Hostel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>