Terug op tv: Bed & Breakfast

bedmax

Terug op tv: Bed & Breakfast. Vanaf vanavond kunnen we weer gratis een kijkje nemen in een aantal leuke B&B’s in het land en zien hoe eigenaren van andere B7B’s deze beoordelen.

Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars Bed & Breakfast aan een grondig onderzoek. In dit seizoen slapen de eigenaren weer op bijzondere plekken. De eigenaren proberen ondertussen hun gasten zo goed mogelijk in de watten te leggen. Ze leiden ze rond in de omgeving tijdens verschillende uitjes.

Vanavond in Bed & Breakfast
De B&B-houders logeren in het Overijsselse Dedemsvaart. De tweede dag overnachten de deelnemers in Groningen en reizen vervolgens door naar Blauwestad in dezelfde provincie.

De B&B-houders logeren in het Overijsselse Dedemsvaart, in een bed & breakfast voor mens en dier: eigenaren Anton en Gert zitten in de show- én paardenbusiness. De heren nemen hun gasten mee in de wereld van cowboys en indianen. In 2009 had Anton de ‘Kom pak je lasso maar’-hit met het muzikale duo de D!kdakkers.

De tweede dag overnachten de deelnemers in Groningen stad. Hier maken ze kunst met eigenaresse Antje. Verder mogen ze hier, niet tot ieders genoegen, zelf de ontbijttafel dekken.

Vervolgens reizen ze door naar Blauwestad in diezelfde provincie. Hier is alles spik en span en blijkt gastvrouw Hetty met een belletje oproepbaar.

Bed & Breakfast, elke vrijdag, 21.30 uur, NPO1

Lees ook:Terug op tv: Bed & Breakfast
Lees ook:Bed & Breakfast Logement No5 Assen Beste Bed & Breakfast van Nederland 2017
Lees ook:Hof van Laren is Beste Bed & Breakfast van Nederland 2016
Lees ook:Nieuw in Zaltbommel: B&B In de Oude Smederij
Lees ook:17-23 maart: Voordelig overnachten bij Stayokay tijdens de voordeelweek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>