We Like to Share: Boek een hotelkamer en doneer aan een goed doel

share

Zet jij je graag in voor een goed doel, heb jij wel een paar euro over voor een goed doel en ben je ook gek van reizen? Dan is weliketoshare.com iets voor jou! Bij deze prijsvergelijker kun je voordelig een hotelkamer zoeken en boeken en direct een automatische donatie doen aan een goed doel. Jij boekt, zij doneren.

Op de site heb je de keuze uit maar liefst 700.000 hotels. Op deze site vind je de goedkoopste hotelprijzen en kun je eenvoudig een hotelkamer boeken. Boek jij die kamer, dan zal de site 2 euro doneren aan een goed doel. In feite kost het je dus niks. Tijdens de reservering kun je kiezen uit een aantal goede doelen, zo kun je geld doneren aan projecten van het Rode Kruis, Het Nationaal Ouderenfonds of Oxfam Novib.

Ik heb zelf ook even gekeken naar deze site. De site is leuk en informatief opgezet, je kunt direct een hotel boeken door de plaats en datum van aankomst en vertrek in te vullen. Je klikt op enter en je komt direct op een site terecht waar je een hotel kan boeken. Je krijgt de keuze uit een aantal hotels en per hotel staan diverse prijzen van online zoekmachines, van onder andere Expedia en Booking. Aan de rechterkant staan de goede doelen en de projecten die de site steunt. Het is heel simpel, probeer het ook eens.

We like to share wil de wereld weer een beetje beter maken, samen met jou.

Meer info: weliketoshare.com

Lees ook:weliketoshare.com: Boek een hotelkamer en doneer aan een goed doel
Lees ook:Mechelen4Life: Jij bepaalt wat je voor een hotelkamer betaald
Lees ook:Hotelaccessibility.com: Website voor (rolstoel)toegankelijke hotels
Lees ook:Korting hotelovernachting bij pannenkoekrestaurants
Lees ook:Helmut Lotti opgelicht door hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>