Bijzondere hotels: Overnachten op een cruiseschip bovenop een berg

zuidkorea

Gisteren schreef ik al over 12 de meest bizarre en unieke hotels ter wereld. Op het lijstje stond ook het Sun Cruise Resort en dat is een heel bijzonder resort. Hier slaap je op een cruiseschip, maar dit schip ligt niet in zee, maar staat bovenop een berg. Weer eens wat anders dan dagenlang dobberen op zee.

Je moet er even een eindje voor reizen, maar dan heb je ook wat. In Zuid-Korea kan je dit resort vinden. Het schip staat op het droge en hebben ze bovenop een berg gezet. Ideaal dus voor mensen die nogal eens zeeziek zijn, niet zo fijn voor mensen met hoogtevrees. Het resort bevindt zich midden in een beeldentuin. Je kan hier urenlang wandelen met spectaculair uitzicht over zee. zuidkorea2

Het hotel heeft 211 kamers, maar zijn lang niet zo klein als op een gewoon cruiseschip. De kamers en suites zijn van alle luxe gemakken voorzien. Je kan onder andere kiezen voor een suite met uitzicht op de tuin of zee, of je kan overnachten in een studio of gewone kamer. De suites en de studio’s hebben een eigen keuken.

Het hotel heeft een eigen buitenzwembad, een fitnessruimte en een Singing Room, hier kun je met alles en iedereen een avondje karaoke doen. Eten en drinken kan in Restaurant Horizon, een internationaal restaurant. Wil je liever kennismaken met de Koreaanse keuken, dan kun je dineren in Jeong Don Jing op de 8e verdieping. Dit is een Koreaans restaurant. Op de 10e verdieping, in de nok van het schip, bevindt zich Space Opera, dit is een sky lounge en bar waar men jazz speelt en er nog iemand op de piano speelt.

Sun Cruise Resort & Yacht, Zuid-Korea
Meer info: esuncruise.com

 

 

Lees ook:Nieuw in Rotterdam: Worldhotel Wings
Lees ook:Actie Worldhotel Wings: Jij bepaalt wat je voor je lunch betaalt
Lees ook:De vijf duurste hotelkamers ter wereld
Lees ook:W Amsterdam compleet met opening Kasbank
Lees ook:Shangri-la hotel: Hoogste hotel van Europa opent haar deuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>