Nieuw in Bruinisse: Hotel Bru

bru

Bruinisse, een dorpje op Schouwen-Duiveland,  krijgt er een hotel bij. Op 1 juli opent Hotel Bru de deuren.

Eigenaren Martin en Patricia waren eigenlijks van plan om een oud pand aan de Oudestraat te slopen en om te toveren tot lunchroom met Bed & Breakfast. Maar de plannen liepen even anders, waardoor de Bed & Breakfast een hotel is geworden. Het hotel krijgt 14 kamers, waaronder een mindervalide kamer, een familie kamer en appartement suites. Overnachten kan al vanaf 68 euro.

Het hotel beschikt over een binnentuin en ontbijten kan in de lunchroom. In de lunchroom kun je naast lunchen, ook genieten van een high-tea, high-wine of high-beer.

Het hotel heeft overigens nog een leuke winactie. De eigenaren hebben een opvallend groen Dafje gekocht. Ben je in Bruinisse en kom je de auto tegen, maak dan een selfie, post deze op de facebook-pagina van het hotel, zorg ervoor dat je veel likes krijgt en wie weet win jij wel een proefovernachting voor 2 personen inclusief ontbijt. En wie wil dat nou niet? Meedoen kan nog tot en met 23 juni.

Hotel Bru (Geopend vanaf 2 juli)
Oudestraat 4-6, Bruinisse

Lees ook:Terug op tv: Bed & Breakfast
Lees ook:Terug op tv: Bed & Breakfast
Lees ook:Nieuw op Airbnb: Overnachten in de kofferbak van een auto
Lees ook:Moederdag aanbiedingen, met gratis high tea of sauna vouchers!
Lees ook:Nieuw in Maastricht: Kaboom Hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>