Logeer je gek: Win een jaar lang gratis overnachten bij Stayokay

stayokaylogonieuw

Afgelopen week opende Stayokay Utrecht-Centrum officieel de deuren. En de opening, dat moet gevierd worden en daarom heeft de hostelketen een winactie in het leven geroepen. Onder de noemer Logeer je gek mag één gelukkige winnaar een jaar lang logeren in meerdere Stayokay hostels naar keuze. Wie wilt dat nou niet?

Wat kun je winnen?
Je wint elke week van het jaar een nacht logeren in een Stayokay naar keuze voor 2 of 4 personen. Dat is best veel! Daarom mag je ook nog 10 overnachten doorgeven aan je broer, zus, vriend(in), buurman(vrouw) of een ander bijzonder persoon in jouw omgeving. Kortom, je wint 52 nachten voor 2 of 4 personen waarvan je er 10 nachten cadeau mag geven.

Ben je enthousiast geworden en wil je nu ook een jaar lang gratis overnachten bij Stayokay? Dat kan en meedoen is niet moeilijk. Laat Stayokay weten wat jouw bijzondere hotspots van Nederland zijn. Dat kunnen activiteiten en/of locaties zijn die nog ontdekt moeten worden en die anderen ook fantastisch zouden vinden. Maar vergeet ook de lokale personen niet: van nachtburgemeester tot  touwslager, imker, strandjutter, vogelkenner, paardenfluisteraar of milieujutter. Wie zijn jouw helden in de buurt of die je op vakantie hebt ontmoet?

Meedoen kan op deze pagina en wie weet mag je dan gratis overnachten bij Stayokay

Lees ook:StayOkay Soest zoekt gezin voor fotoshoot in ruil voor gratis overnachting
Lees ook:Uniek: Win een overnachting in de Eiffeltoren
Lees ook:Deze week: Studenten runnen Stayokay Sneek voor het goede doel
Lees ook:17-23 maart: Voordelig overnachten bij Stayokay tijdens de voordeelweek
Lees ook:Klimaatneutraal overnachten bij Stayokay

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>