Let’s Bee Kind: Win een nachtje slapen in de Bijenkorf

bijenkorf

Gek van shoppen en overnachten op bijzondere plekken? De Bijenkorf heeft nu iets leuks bedacht. Het is namelijk mogelijk om in één van de filialen te overnachten.

Een nacht doorbrengen in de Bijenkorf, wie heeft er niet ooit van gedroomd? In augustus veranderen alle filialen van de Bijenkorf voor één nacht in de meest bijzondere bed & breakfast van Nederland: de Bijenkorf Bee&Bee.

Iedere de Bijenkorf Bee&Bee is slechts één nacht geopend voor twee gasten, die na sluitingstijd de Bijenkorf lekker voor zichzelf hebben. Alle ruimte en rust dus om samen met een personal shopper eens lekker uitgebreid te gaan shoppen. Onze store manager neemt je mee voor een kijkje achter de schermen van het mooiste warenhuis van Nederland en onze conciërge is de hele nacht beschikbaar voor als je niet kunt slapen. Je slaapt luxe en comfortabel op de winkelvloer. Natuurlijk wordt er de volgende dag voor openingstijd een heerlijk ontbijt geserveerd.

De prijs voor deze eigenlijk onbetaalbare ervaring is 250,-. Dit bedrag schenken wij aan The Pollinators, een platform dat zich met acties, donaties en voorlichting inzet om de bij te helpen overleven. Hiernaast doneert de Bijenkorf 250,- extra per overnachting.

Deze unieke belevenis is per filiaal voor twee personen weggelegd. Reserveer nu en vertel ons met wie en waarom jij de nacht door wil brengen in de Bijenkorf. Misschien krijg jij dan binnenkort de sleutel van de Bijenkorf in jouw regio uitgereikt.

Wil jij nu ook in de Bijenkorf Bee&Bee overnachten? Meedoen kan tot 26 juli op deze pagina. Succes!

 

 

Lees ook:Hotelkamer voor Fashionista’s
Lees ook:Postillion Hotel Deventer in actie voor Sampark
Lees ook:Juwelenroof in Amstel Hotel
Lees ook:Waanzinnige WestCord Weken: Voordelig overnachten bij WestCord Hotels
Lees ook:13 mei: Opening en kortingsacties Punt-West Hotel & Beachresort Ouddorp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>