Hotels Den Haag niet bereikbaar tijdens nucleaire top

Kurhaus1

Had je al plannen om eind maart naar Den Haag of Scheveningen te gaan? Stel ze dan maar even uit tot april, want op 24 en 25 maart komen er een hoop belangrijke en machtige mensen, zoals president Obama en premier Rutte, naar de stad toe voor een nucleaire top. De hoogwaardigheidsbekleders zullen dan ook gaan overnachten in onder andere het Kurhaus en en het Okura Hotels.

De gebieden rond die hotels zijn dan tijdelijk ingesteld als veiligheidsgebied. Zonder pasje komt een normaal mens niet door de bewaking. Zelfs de zee is verboden gebied voor de toerist. Het strand en de zee is vanaf de kust van Scheveningen en Noordwijk niet toegankelijk en dus niet bereikbaar.

Ook surfen, vissen en varen is helaas niet toegestaan. Gelukkig is er nog een heleboel ander strand in Nederland, waar je dan wel mag pootjebaden!

Lees ook:Oranjehotel trekt veel fans en politie
Lees ook:Jan Kees de Jager komt hotel niet in
Lees ook:Obama verblijft in Huis ter Duin tijdens nucleaire top
Lees ook:Hoteldemarne.nl: Virtuele rondleiding door Groningen
Lees ook:Plannen voor budgethotel op Pier Scheveningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>