De 10… Grootste ergernissen van hotelgasten

hotelgrouper
Je kent het wel: Plof je na een lange en vermoeiende reis eindelijk in je hotelbed, blijkt dat de buren een enorm kabaal maken. Of er is geen waterkoker aanwezig en er zijn te weinig stopcontacten in je hotelkamer. Behoorlijk irritant en het zorgt voor flink wat ergernissen. Hotelgrouper heeft nu onderzoek gedaan naar de meest voorkomende klachten onder hotelgasten en heeft een top 10 gemaakt.

De grootste irritatie onder hotelgasten wordt veroorzaakt door de buren. Ze maken de hele dag ruzie of gaan de hele tijd met meubels schuiven. Slechte hygiene in de hotelkamer staat op plaats 2, gevolgd door slechte klimaatcontrole in de kamer.

Benieuwd naar de rest van de top 10? Die ziet er zo uit:

1. Luidruchtige buren
2. Slechte hygiëne
3. Slechte klimaatcontrole
4. Beperkte ontbijttijden
5. Geen fijne douchekop
6. Oncomfortabel bed
7. Geen minibar
8. Weinig stopcontacten
9. Onvriendelijk personeel
10. Extra kosten voor internet

Het onderzoek werd uitgevoerd onder 600 hotelgasten. Naast deze ergernissen waren er ook nog andere bijzondere ergernissen van hotelgasten, die de top 10 niet gehaald hebben.

Een bijzondere ergernis van een gast was dat er geen lichtknopje naast het bed zat. Deze gast moest in het donker zijn bed opzoeken of slapen met de lichten aan. Een andere gast stoorde zich aan de geur van het schoonmaakmiddel. Ook vond een gast het toiletpapier niet zacht genoeg en vermeldde dat het beter gebruikt kon worden als schuurpapier.

In de hotelwereld is het niet eenvoudig om het iedereen naar de zin te maken. Toch gaven de meeste gasten aan dat ze, ondanks de ergernissen, het hotel zouden aanraden bij vrienden.

Lees ook:De 10… Grootste ergernissen van hotelgasten
Lees ook:De 10… Grootste ergernissen van hotelgasten
Lees ook:Schaamteloos: Zo ziet de ligbeddenrace bij hotelzwembaden eruit
Lees ook:Airbnb lanceert klachtenformulier voor buren
Lees ook:Hotelgasten in paniek nadat hotelmedewerkers terreuraanslag Tunesië nadoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>