Nieuw in Alkmaar: Hotel & Lounge MIJ

hotelsign

Alkmaar heeft er weer een hotel bij. Afgelopen week opende Hotel & Lounge MIJ de deuren.

Mirjam de Greeuw runt het bedrijf en was eerder de eigenaar van Restaurant Lounge MIJ Alkmaar aan de Kanaalkade. Het restaurant lag niet in het centrum, maar werd wel erg gewaardeerd. Mirjam besloot om in februari de huur op te zeggen en een nieuwe start in hartje Alkmaar te maken, met hetzelfde concept. Maar wel met een aanpassing, zo wilde Mirjam ook graag een boetiekhotel runnen. En dat kost geld.

Mirjam had nog € 100.000 euro nodig om de verbouwing van het pand af te ronden en het hotel en het restaurant in te richten. Mirjam besloot om een crowdfundingsactie op te zetten. Particuliere investeerders waren razend enthousiast en binnen een half uur was de ton al binnen. De verbouwing kon worden afgerond en ook de hotelkamers zijn inmiddels klaar voor gebruik.

Het pand staat vlakbij het Waagplein en de beroemde Kaasmarkt. Restaurant Lounge Mij is een restaurant met 55 zitplaatsen en 35 terrasplaatsen en staat bekend om haar exclusieve gerechten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast beschikt het pand ook over 8 hotelkamers. De sfeervolle kamers kennen allemaal een andere inrichting en stijl. Het restaurant is al klaar voor gebruik, overnachten in de kamers kan vanaf juli

Hotel & Lounge MIJ
Mient 3, Alkmaar

Lees ook:Mogelijk 2 nieuwe hotels in Alkmaar
Lees ook:Hotel Hof van Wageningen weer open na brand
Lees ook:15 nieuwe kamers voor Hotel Roemer Amsterdam
Lees ook:Voormalige gevangenis Alkmaar wordt hotel
Lees ook:Review: King’s Inn City Hostel (+ hotel) Alkmaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>