Hilton Hotel Schiphol eerder open

hiltonschiphol

In april 2014 is de bouw gestart van het nieuwe Hilton Hotel op Schiphol. Dit nieuwe hotel vervangt het oude hotel bij de luchthaven. Het plan was om het hotel in oktober te openen, maar de bouw gaat zo snel, dat het hotel nu een aantal weken eerder de deuren zal openen.

Het nieuwe hotel zal nu begin september zijn deuren openen. Het nieuwe hotel krijgt 433 hotelkamers en suites, 23 vergaderzalen, een heuse ballroom, een fitness en een spa. Gasten kunnen kiezen uit 8 verschillende kamertypen. Kamerprijzen variëren van 249 euro tot 929 euro voor de Presidential Suite en dat is per nacht.

Naast deze faciliteiten komt er ook een restaurant, bar en een lounge in het nieuwe hotel. Een overdekte promenade verbindt het hotel rechtstreeks met de terminal. Heel handig voor de toekomstige reiziger dus.

Het nieuwe hotel krijgt een prominente plaats langs de toegangsweg naar de terminal, tegenover het huidige Hilton Hotel. Het oude Hilton Hotel blijft in gebruik tot de nieuwbouw is opgeleverd. En daarna, daarna zal dat gebouw gesloopt worden.

Bron: Zakenreis.nl 

Lees ook:Filmpje: Bouw van nieuwe Hilton-hotel Schiphol in 45 seconden
Lees ook:Hilton Schiphol 2 maanden later open
Lees ook:‘Oude’ Hilton Hotel Schiphol gesloten
Lees ook:Nieuw op Schiphol: Hilton Amsterdam Airport Schiphol
Lees ook:Vliegveld New York wordt hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>