Nieuw bij Hilton: Hotelkamer openen met je telefoon

digitalkey

Een sleutel voor je hotelkamer krijgen bij het inchecken zal steeds ouderwetser worden. Digitaal inchecken of je deur met een app of telefoon openen, zal steeds meer de standaard worden. Het scheelt tijd en ergernis en dat hebben ze bij hotelketen Hilton ook in de gaten. De hotelketen had al een app ontwikkeld, maar introduceert nu een speciaal programma voor zijn leden, Vanaf volgend jaar is daar de Digital Key.

Één van de grootste ergernissen van hotelgasten, is die hele, hele, hele lange rij bij de incheckbalie. Je moet er wel staan, want anders krijg je natuurlijk geen sleutel mee. Of die sleutelkaart of sleutel doet het helemaal niet of je bent de sleutel weer eens kwijt. Inchecken via een app en je hotelkamer openen met je telefoon kon al bij Hilton, maar Hilton heeft nu iets nieuws ontwikkeld voor leden van het loyaliteitsprogramma van de hotelketen.

Hotelketen Hilton introduceert begin volgend jaar ‘digital key’. Dit wordt een nieuwe functie van de Hilton HHonors-app. Leden van dit programma kunnen met deze key hun kamer openen en krijgen zo ook toegang tot andere delen van het hotel. Je kan overigens alleen je kamer in, als je ook digitaal hebt ingecheckt.

Digital Key zal volgend jaar beschikbaar zijn in 250 hotels in Amerika. Bij succes zal Hilton het programma verder uitrollen. Begin deze maand is er een proef gestart in een Hilton-hotel in Alexandria, Virginia. Overigens kan je de normale app in alle hotels van Hilton, wereldwijd dus, gebruiken.

Bron: Zakenreisnieuws.nl 

 

Lees ook:Nieuw bij Hilton: Hotelkamer openen met je telefoon
Lees ook:Nieuw bij Starwood: Hotelkamer openen met je telefoon
Lees ook:Nieuw bij Aloft Brussel: Hotelkamer openen met je telefoon
Lees ook:Hilton doet porno in de ban
Lees ook:Hilton wil 110 hotels openen in 3 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>