Hotelnacht: Vroegboekkorting voor Amsterdammers

hotelnacht2016

Het duurt nog even, maar in het weekend van 16 en 17 januari zal de jaarlijkse Hotelnacht weer plaatsvinden. Dit jaar doen veel bijzondere hotels door heel Nederland mee aan de Hotelnacht.Amsterdammers kunnen vanaf vandaag met een voordelige vroegboekkorting een hotel in eigen stad boeken.

3 jaar geleden begon Amsterdam met dit evenement, Rotterdam en Den Haag volgden snel en het evenement was gelijk een succes. Zo’n groot succes zelfs dat veel hotels uit andere steden ook mee willen doen. Het evenement is nu landelijk geworden en veel bijzondere hotels in bijzondere steden doen nu mee.

Tijdens de Hotelnacht laten de hotels zien hoe gastvrij ze zijn en openen de deuren voor hun stadsgenoten. Voor een speciale prijs kunnen de stadsgenoten dan in bijzondere en luxe hotels overnachten. Naast de hotels konden deelnemers van dit evenement ook genieten van diverse culinaire en culturele feestjes in die hotels. In 2016 doen veel bijzondere hotel uit heel Nederland mee aan de Hotelnacht. Je kunt nu ook kiezen uit 3 verschillende categorieën: Creative, Premium of Luxury Hotels.

Het idee voor dit hotelfestival ontstond nadat trendwatcher Vincent van Dijk één jaar lang in alle 365 hotels van Amsterdam sliep en zo kon ervaren hoe leuk het is om toerist in eigen stad te zijn. Van Dijk: “Door de bril van een toerist bekijk je je stad op een andere manier. Je doet dingen die je normaal doet als je een andere stad bezoekt en niet zozeer in je eigen stad. Dit geeft een totaal nieuwe ervaring en ontdekking van je eigen stad.”

Ook dit jaar organiseren de deelnemende hotels allerlei culturele, creatieve en culinaire evenementen tijdens de Hotelnacht. Zo leer je jouw eigen stad nog beter kennen! Hotelnacht Tickets (passe-partouts die toegang geven tot alle evenementen van de Hotelnacht) kunnen voor een speciale pakketprijs direct tijdens het boeken van een kamer worden aangeschaft. Vanaf begin december zijn deze Hotelnacht Tickets ‘los’ te bestellen via de website van Hotelnacht.

Woon je in Amsterdam, dan kun je nu alvast voordelig een kamer in je eigen stad boeken. En dat is nu nog voordeliger met een vroegboekkorting. Zo kun je bijvoorbeeld een hotelkamer boeken in JAZ Amsterdam (Creative hotel), INK Hotel (Premium) of Hotel Seven One Seven (Luxury Hotels). Boeken kan via deze site.

Woon je niet in Amsterdam? Niet getreurd, in december kun je de andere, landelijke, hotels boeken. Hotelovernachtingen kosten tijdens de Hotelnacht tussen de 55 en 125 euro.

Lees ook:Hotelnacht 2016: Vroegboekactie gestart
Lees ook:Hotelnacht 2017: Vroegboekactie gestart
Lees ook:Hotelnacht gaat uitbreiden naar andere steden
Lees ook:16 & 17 januari: Hotelnacht 2016
Lees ook:Hotelnacht 2018: Vroegboekactie start morgen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>