Penthouse Central: Golden Tulip Hotel Central Den Bosch realiseert luxe penthouse

Golden tulip vlag

De afgelopen periode is de bovenste verdieping van Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch flink onder handen genomen en is er een luxe suite van 150 m2 met privé dakterras van 60 m2 gerealiseerd: Penthouse Central. De moderne suite is met oog voor detail ontworpen en straalt, mede door het gebruik van mooie materialen en lichte, blauwe tinten, warmte en comfort uit. Overal is aan gedacht waardoor zowel de zakelijke als toeristische gast zich thuis voelt. Exclusief vergaderen in besloten kring of genieten van een super-de-luxe weekend, in het Penthouse Central is alles mogelijk.

Bij een bezoek aan de grote, lichte en luxe suite heb je een prachtig panoramisch uitzicht over het middeleeuwse marktplein en hartje ’s-Hertogenbosch. Een superkingsize bed met beddengoed van Egyptisch katoen om hemels te overnachten, een volledig ingerichte keuken en natuurlijk valet-parking en een persoonlijke ontvangst.

Daarnaast beschikt de suite over een lange diner- en vergadertafel voor maximaal 8 personen, een gezellige zithoek met een Bellfires Vertical Bell Small gashaard, Sonos geluidsinstallatie, een interactief scherm, Apple TV en diverse flatscreen’s met Netflix. Indien gewenst worden ontbijt, lunch, diner of een aperitief in het penthouse geserveerd. Het ruime dakterras van 60 m2 heeft ruime relax- en zitmogelijkheden. Ook hier is een tafel voor acht personen aanwezig. De ruime badkamer beschikt onder meer over een regendouche, whirlpool, solartube, sunshower en zelfs een Finse sauna.

Golden Tulip Hotel Central in ’s-Hertogenbosch is een vier-sterren hotel met een rijke geschiedenis en een markante familiehistorie,

Lees ook:Hotel Central in Den Bosch krijgt keurmerk
Lees ook:Heropening: Golden Tulip Riverside eerste Amsterdamse hotel met 7 sterren
Lees ook:Droom Deal Dagen: Voor 20 euro overnachten bij Golden Tulip
Lees ook:Hotelvouchers voor luxe hotels bij Blokker
Lees ook:Droom Deal Dagen: Goedkoop overnachten bij Golden Tulip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>