Hotel Willibrordhaeghe in Deurne wordt Fletcher Hotel

fletcherkruid

Hotel Willibrordhaeghe in Deurne is overgenomen door Fletcher Hotels. Per 1 februari 2017 gaat het hotel verder onder de naam Fletcher Hotel Restaurant Willibrordhaeghe.

Het hotel ligt aan de rand van Deurne en beschikt over 78 kamers, 22 vergaderzalen, een culinair à la carte restaurant, een gezellige bar en een royaal terras. Verder beschikt het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Willibrordhaeghe over een multifunctionele kapel en heeft ooit dienst gedaan als klooster. “Wij zijn ontzettend blij met deze aanwinst. Dit oude klooster heeft een grandioze uitstraling. Echt een aanwinst voor Fletcher Hotels. Wij gaan er iets unieks van maken.” aldus Rob Hermans, CEO Fletcher Hotels.

De eigenaar van het complex Willibrordhaeghe, Stichting Willibrord, heeft deze week overeenstemming bereikt met Fletcher Hotels over de overname van de exploitatie van Hotel Willibrordhaeghe. Fletcher Hotels start begin december met het verbouwen van het hotel en heropend het hotel op 1 februari 2017.

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 74 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al 6 jaar op rij gekozen tot Populairste Hotelketen van Nederland. Met de overname staat het aantal Fletcher hotels op 74.

Lees ook:Fletcher bouwt nieuw hotel in Arnemuiden
Lees ook:Fletcher neemt Golden Tulip Doorwerth over
Lees ook:Fletcher neemt Mercure Hotel Den Haag Leidschendam over
Lees ook:Hotel Jan van Scorel in Schoorl krijgt nieuwe eigenaar
Lees ook:Voormalig hotel De Eese in De Bult wordt Fletcher Hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>