Alleen bij Van der Valk: Voordelig overnachten tijdens de Valk Exclusief Hotelweken

valkexclusief

Heb je zin om nog even een paar dagen in een hotel te overnachten, maar heb je niet zoveel te besteden? Dan zit je deze maand goed bij Van der Valk. Tijdens de Valk Exclusief Hotelweken kun je namelijk voor weinig geld een kamer boeken, en wie wilt dat nou niet?

Van 1 november 2017 t/m 1 december 2017 vinden de Valk Exclusief Hotelweken plaats. Voor een zeer voordelige vaste prijs kun je bij geselecteerde hotels nu al een overnachting boeken in één van de Valk Exclusief hotels voor een verblijf met aankomst vanaf 11 december 2017 tot en met 4 maart 2018. Die voordelige prijs is echt voordelig, de prijs is namelijk 50 euro per kamer per nacht. En wil je een weekendje weg, dan kan dat al vanaf 89 euro, echt een koopje dus.

De actie is op basis van één of twee personen en beschikbaarheid en is exclusief ontbijt. Ook hoef je tijdens deze Hotelweken geen reserveringskosten te betalen. En overnacht je alleen, dan blijft de prijs ook 50 euro. Je hoeft namelijk geen toeslag te betalen, ideaal dus voor singles! En wil je toch een ontbijt erbij boeken, dan kun je dat aangeven bij de boeking.

De hotelweken zijn early bird; je boekt minimaal 2 maanden vooruit en je kunt niet kosteloos wijzigen of annuleren. Ben je enthousiast geworden en wil je een kamer boeken? Dan kan via deze link. Veel plezier alvast!

Lees ook:Alleen bij Van der Valk: Voordelig overnachten tijdens de Valk Exclusief Hotelweken
Lees ook:Alleen bij Van der Valk: Voordelig overnachten tijdens de Valk Exclusief Hotelweken
Lees ook:Hotelweek 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:HotelWeek Summer Edition 2015: Voordelig overnachten in luxe hotels
Lees ook:22 – 28 november: Voordelig luxe hotelkamers boeken tijdens de HotelWeek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>