Ronaldo wil hotel voor beroemdheden bouwen in Marrakech

cr7

Christiano Ronaldo verbaasde afgelopen december vriend en vijand. De wereldberoemde voetballer lanceerde namelijk een eigen hotelketen en werd hotelier. Maar Ronaldo heeft nog meer plannen.

Op een persconferentie in Lissabon vorige week liet Ronaldo weten dat het altijd al een droom van hem was om een eigen hotel te bezitten. Tijdens deze persconferentie lanceerde Ronaldo dan ook hotelketen CR7 en werkt hiervoor samen met de Portugese hotelketen Pestana. En Ronaldo pakt het groots aan en wil niet 1, maar meerdere hotels bouwen in New York, Madrid en op Madeira. De voetballer is de laatste tijd ook vaak in Marrakech te vinden, al dan niet samen met Badr Hari, en de vreemdste geruchten deden de ronde. Een voetbal-agent en kennis van Ronaldo heeft nu bij Chouf TV onthuld wat de miljonair daar al die tijd deed.

Ronaldo wil namelijk ook een hotel in Marrakech vestigen. Maar dit is niet zomaar een hotel, dit zal een superdeluxe luxe hotel worden, waar alleen internationale beroemdheden mogen overnachten. Details zijn nog niet bekend en Ronaldo zelf wil nog niks zeggen over een mogelijke deal. Afgelopen maand postte de voetballer wel een foto op Instagram waar hij voor een hotel staat. Bij de foto schrijft hij: Business done. Thanks Morocco. Met andere woorden, er is een deal rond, maar welke? Dat hoor je later.

Lees ook:Ronaldo begint eigen hotelketen
Lees ook:Christiano Ronaldo opent eerste eigen hotel in Portugal
Lees ook:World Travel Awards: Hotel La Mamounia Marrakech beste hotel ter wereld
Lees ook:Nieuw in Malmö: Clarion Hotel met Zlatan-suite
Lees ook:Column: Weekendje Weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>