Herrie om hotelbonnen Kruidvat

Kruidvat verkoopt momenteel Hotelbonnen. Voor 12,49 koop je een hotelbon bij de drogisterijketen voor Hotelmoment.nl. Daar kwam ik vanmorgen ook achter. Op een niet al te leuke manier…

Ik ging deze ochtend naar de drogisterijketen voor wat huidverzorgingsproducten, niet op de hoogte zijnde van de hotelbon actie en ook niet van plan om de bonnen aan te schaffen. Een vrouw in de rij voor me vroeg de verkoopster om zes hotelbonnen. “Sorry mevrouw, het is maximaal vier per klant”. De vrouw meldde dat er twee voor haar schoonmoeder waren. “Helaas mevrouw, ik mag er maar vier meegeven”. De vrouw probeerde het nogmaals met “en als ik nu over vijf minuten weer terug kom en twee bonnen koop?” Ook dan mocht het niet, liet de verkoopster weten. De vrouw wendde zich tot de vrouw achter haar in de rij. “Wilt u ook hotelbonnen kopen? Zou u er anders twee voor mij kunnen nemen?”. De vrouw achter haar stemde in, maar de verkoopster was het hier niet mee eens. “Dit is niet  de bedoeling…” stamelde de verkoopster.

Ze sloot boos de kassa af en liep naar de bedrijfsleidster achter in de zaak. Deze had waarschijnlijk geen zin in een confrontatie, want de verkoopster keerde weer terug achter de kassa en rekende mopperend de twee hotelbonnen af. “Ik ben het er niet mee eens, maar ik kan hier ook niets tegen doen” snauwde ze de vrouw nog na met een hoofd dat op ontploffen stond. De vrouw verliet breed grijnzend de winkel, met zes hotelbonnen op zak. Vervolgens keerde de verkoopster zich naar mij en brieste zowat: “Voor u zeker ook die hotelbonnen?!” Ik durfde bijna geen ‘nee’ meer te zeggen…

Lees ook:Schoonmaakster vond peperdure juwelen in hotellobby
Lees ook:Vrouw verwoest hotelkamer: Hotel Old Dutch zet paspoort online
Lees ook:Vrouw spant rechtzaak aan tegen Starwood Hotels na aanranding
Lees ook:Geen eieren bij ontbijt: Duitse hotelgast mishandelt serveerster
Lees ook:Overval in hotel in Brussel

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Herrie om hotelbonnen Kruidvat

 1. Ronald

  ik probeer te boeken, maar alles aan de kust ( mooie hotels ) zitten vol? Paar keer datum zitten zoeken, maar nu afgesloten voor 15 minuten. Mag niet kijken. Wat een klote actie.

    /   Reply  / 
 2. Mieke

  Na alle slechte verhalen over deze bonnen wil ik ook eens een goede ervaring delen. Gisteren de bonnen gehaald bij Kruidvat, vandaag geboekt. Genoeg keuze in hotels, genoeg keuze qua datum. Ik heb zelfs geboekt voor de vrijdag van de meivakantie, ongeveer aan de kust, in Delft. Super!
  Ik denk dat je niet te lang moet wachten met boeken, want dan gaan duizenden mensen aan de slag en is de keuze zeer beperkt.

    /   Reply  / 
 3. corriene

  Nou ja ik heb er ook gekocht, en toen ik gisteren avond wilde boeken (dus dag twee) kon ik geen enkel weekend meer vinden dat vrij was, voor alle maanden was het al volgeboekt, Misschien dat er in noordbrabant of limburg nog wat is maar daar willen wij niet heen voor een weekendje weg, ik koop ze nooit meer, en vind het een lokkertje, je kunt ook pas zien als je je code invoert of er nog wat vrij is dus die bon kun je ook niet meer terug brengen, en wat als je pas over een tijdje denkt te gaan boeken, of komen er steeds nieuwe kamers bij? ik ben iniedergeval teleurgesteld in deze actie.

    /   Reply  / 
 4. Helen

  Wij hebben zaterdag ook enkele hotelbonnen bij de Kruidvat gekocht en toen wij dezelfde avond achter de computer kropen om enkele dagen te reserveren was het inderdaad een heel gepuzzel. De hotels waren van juni t/m augustus volgeboekt.Daarnaast was het ontbijt wat los geboekt moet worden minimaal 15,00 per persoon. Al met al is het buiten het seizoen dan niet echt goedkoop.Bij Hotelspecials kun je voor 25 euro per persoon incl ontbijt ook iets leuks boeken. We hebben met bonnen geboekt in april en na augustus op plaatsen wat niet echt onze keus was. Je moet toch wat… Wij kopen hierna nooit meer hotelbonnen bij de kruidvat. Ik vind het ook een lokkertje.

    /   Reply  / 
 5. Rita

  Op de eerste verkoopdag hebben we 2 bons gekocht en onmiddellijk geboekt in een hotel in Zeeland. Alles prima in orde. Vandaag 4 bons gekocht. Maar een hotel vinden naar onze keuze was moeilijker. Het is ons gelukt!! Volgende week een herhaling van afgelopen weekend. In juli gaan we naar België, niet onze eerste keuze, maar het is gelukt!!
  Volgende keer kopen we de eerste dag in de ochtend en boeken we onmiddellijk!!! We wagen het niet meer om later te kopen, de boeking was best stressvol. en dan zijn wij nog jong gepensioneerd

    /   Reply  / 
 6. Cindy

  Goede ervaring , geboekt voor eind juli in de vakantie aan het strand
  tip , kijk voor de actie begint , ga smorgens meteen de bonnen halen en boek direct . alle dagen van juli en augustus waren nog beschikbaar voor het beachhotel ,

    /   Reply  / 
 7. Ernst

  In het begin gelijk Barchem geboekt. 2 nachten voor eind mei, no problems. Nu geboekt in Drachten voor eind juli. Het was iets meer zoeken, maar toch ook gelukt. Ik vind het een mooie actie. Ik zal er zeker weer gebruik van maken.

    /   Reply  / 
 8. Familie Maas

  Koude douche voor hotelbon! Door omstandigheden het nachtje weg met hotelbon moeten annuleren. Hotel had diverse mogelijkheden voor om te boeken in optie wat door hotelbon niet toegestaan werd, eens geboekt is geboekt. Oke, , neem het verlies van de kosten van de hotelbon maar had graag de 10 euro weekendtoeslag en reserveringskosten van 5 euro teruggezien. We hebben 3 maanden voor het geplande nachtje weg, geannuleerd. Kamer kan makkelijk opnieuw verhuurd worden. Hotel was bereidt deze terug te storten als hotelbon ze zou gaan overmaken. Deze hebben dat niet gedaan. Hotelbon houdt deze kosten voor zichzelf en wegert het aan mij terug te betalen. Nooit meer een hotelbon en geen Fletcher meer voor mij, gezien dit 1 en hetzelfde bedrijf is.

    /   Reply  / 
  1. Lianne van Veen

   Hallo familie Maas,

   Wat jammer dat het zo gaat. Is het misschien een idee om contact op te nemen met Radar voor een koude douche?

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>