StayOkay Soest zoekt gezin voor fotoshoot in ruil voor gratis overnachting

stayokaysoest

Ik kwam een leuk berichtje tegen op Facebook en deze deel ik natuurlijk graag met jullie. Het StayOkay in Soest zoekt een leuk gezin voor een fotoshoot op 23 juni. In ruil daarvoor mogen jullie gratis in het hostel overnachten. En wie wil dat nou niet?

Het hostel gaat nieuwe foto’s maken voor de vernieuwde website. Denk hierbij aan terrasfoto’s, foto’s rond het kampvuur, foto’s bij een barbecue, foto’s op een huifkar in de Soester Duinen etc. Daarvoor heeft het hostel modellen nodig. De fotoshoot is gedurende de gehele dag, dit betekent dat de modellen vanaf 09.30 – 18.30 uur aanwezig en inzetbaar moeten zijn.

Wat staat er tegenover?
Naast het beleven van een ontzettend leuke ervaring waarbij jullie met een professioneel productieteam werken, ben je 2 dagen volledig verzorgd te gast bij Stayokay. De 1e dag is de fotoshoot, op de 2e dag kun je gewoon lekker je eigen gang gaan. Na de eerste dag overnachten jullie in een gezellige familiekamer. De leeftijd van de kids ligt bij voorkeur tussen de 8 – 13 jaar. Het hostel is op zoek naar een gezin, bestaande uit een man, vrouw en 2 tot 4 kinderen. Je mag uiteraard ook een vriendje of vriendinnetje meenemen.

Maak jij nu deel uit van dat ene leuke gezin of ken jij een leuk gezin en wil je graag meedoen of iemand anders opgeven? Dat kan! Maak dan een leuke foto van jullie gezin en deel dat op deze pagina. En wie weet mag je wel meedoen met een fotoshoot en krijg je ook nog eens een gratis overnachting.

StayOkay Soest is een designhotel en ligt centraal in Nederland vlakbij de Soester Duinen. Het designhostel is in 2012 helemaal vernieuwd en biedt alle moderne faciliteiten voor een comfortabel verblijf.

StayOkay Soest
Bosstraat 16, Soest

Lees ook:Nieuw in Utrecht: Stayokay Utrecht-Centrum
Lees ook:Alleen bij Veronica: Win een overnachting in een luxe hotel
Lees ook:Logeer je gek: Win een jaar lang gratis overnachten bij Stayokay
Lees ook:Stayokay Valkenswaard overgenomen
Lees ook:17-23 maart: Voordelig overnachten bij Stayokay tijdens de voordeelweek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>