Schaamteloos: Zo ziet de ligbeddenrace bij hotelzwembaden eruit

Zoover

Het is misschien wel 1 van de grootste ergernissen onder hotelgasten en hotelpersoneel: Medevakantiegangers die een ligbed bij het zwembad claimen en er pas uuuren later gebruik van maken. Bij de meeste zwembaden is het dan ook een race tegen de klok om een ligbedje te claimen en een Nederlandse vakantieganger heeft die race nu gefilmd. En dat is te bizar om te zien.

Wat is er aan de hand? Hotelgasten staan vaak al voor dag en dauw op om een ligbed bij het zwembad te reserveren en leggen dan een handdoek neer op het ligbedje. Daarna gaan gasten vaak nog ontbijten, douchen of gaan zelfs op excursie en komen daarna, dus uren later, terug om nog even van het ligbed gebruik te maken. Gevolg: Veel handdoeken, weinig tot geen mensen in het zwembad en gasten die geen bedje hebben gereserveerd, maar niet bij het zwembad kunnen liggen, dus maar ergens anders moeten liggen of zitten. En dat veroorzaakt weer een hoop irritatie en scheldpartijen.

Een Nederlandse vrouw legde vast op video hoe tientallen toeristen met een handdoek aan een zwembad verzamelen om die dag een ligbed te bemachtigen. Volgens de vrouw is deze race elke dag en staat iedereen om klokslag 8 uur paraat om een ligbed te veroveren. Wil je het filmpje zelf ook zien? Dat kan hier.

Het is niet bekend in welk hotel dit is gefilmd en uit welk land de toeristen vandaan komen.

Bron: HLN.be/Dumpert

Lees ook:Zoover start met petitie tegen handdoek-terreur bij hotelzwembaden
Lees ook:Sunbreaker: Brabander bedenkt oplossing voor handdoekterreur bij hotelzwembaden
Lees ook:Handdoekterreur bij hotelzwembaden: Al 20.000 petities getekend
Lees ook:Buikgriep: Nederlandse toeristen ziek in hotel Macedonië
Lees ook:De 10… Grootste ergernissen van hotelgasten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>