Visit Oostende pakt uit: Win een heel hotel!

oostende

Altijd al eens met al je vrienden een hotel willen afhuren, maar heb je het geld hier niet voor? Dan is het volgende misschien wel wat voor jou. Visit Oostende heeft 50.000 likes op Facebook te pakken en dat vieren ze met een ludieke actie. Zo kan je een heel hotel winnen, voor jou en al je vrienden.

Wil jij nu ook een onvergetelijk weekend met al je vrienden in Oostende beleven? Dat kan! Wat moet je daarvoor doen? Nou heel simpel, je gaat naar deze pagina, drukt op like en vul vervolgens op deze pagina je gegevens in en geef antwoord op die ene moeilijke vraag.

En als je wint, dan heb je natuurlijk vrienden, maar dan mag jij op 27 januari 2017 met al die vrienden overnachten in Hotel Louisa in hartje Oostende. De winnaar is de persoon die het juiste antwoord geeft en van wie het antwoord de schiftingsvraag het dichtste benadert. Bij gelijkstand wint de persoon die als eerste de gegevens heeft ingevuld. Meedoen kan nog tot en met 8 september. Veel succes!

Lees ook:Uniek: Win een overnachting in de Eiffeltoren
Lees ook:Vandaag: Overnachten in Maritime Hotel Rotterdam
Lees ook:Logeer je gek: Win een jaar lang gratis overnachten bij Stayokay
Lees ook:Volgende week: Wie gun jij een lang weekend in het Q-hotel in de sneeuw?
Lees ook:Win een Minibarbox!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>