Volgende week: Stayokay Dordrecht wordt Hotel El Mundo

stayokaylogonieuw

Het StayOkay in Dordrecht krijgt volgende week een heleboel studenten over de vloer. De studenten blijven niet slapen, maar nemen het hotel over en toveren deze tijdelijk om tot Hotel El Mundo. En dat allemaal voor het goede doel.

Hotel El Mundo is gelegen vlakbij de Biesbosch en ligt aan het water. Het team van Hotel El Mundo bestaat uit studenten van hogeschool Tio, University of Applied Sciences.De studenten van de vestigingen Eindhoven, Utrecht en Hengelo gaan er gezamenlijk voor zorgen om van Hotel El Mundo een groot succes te maken!

Het hotel krijgt een upgrade en de studenten zorgen ervoor dat het hele hotel de uitstraling krijgt van een middenklasse hotel. Ook het ontbijt, de lunch en het diner worden aangepast naar een middenklasse hotel. Elke avond wordt er voor onze gasten een drie- of viergangenmenu bereid uit verse ingrediënten!

De studenten leggen op de site van het hotel uit waarom ze deze naam gekozen hebben en wat er volgende week allemaal te beleven valt in het hotel:
De naam van ons hotel betekent ‘De Wereld’.
We hebben voor deze naam gekozen omdat het thema van ons hotel ‘All Around The World’ is. Elke dag hebben we als thema een ander land.
Altijd wel eens naar Amerika willen gaan? Daar hoeft u niet ver voor te reizen want op maandag halen wij Amerika gewoon naar ons hotel!
In ons hotel kunt u een reis maken door de volgende landen:
Maandag : USA
Dinsdag: Nederland
Woensdag: Italië
Donderdag: Oostenrijk
Vrijdag: Frankrijk
Om al onze gasten overdag en ’s avonds te vermaken worden er verschillende activiteiten georganiseerd binnen ons thema zoals workshops, seminars, gastcolleges en ontspanningsactiviteiten.
Ook het menu in het restaurant en de bar wordt aangepast naar het thema.

De winst die de studenten met het hotel hopen te maken, zal gedoneerd worden aan Serious Request.

Hotel El Mundo (geopend van 28 november tot en met 2 december)
Baanhoekweg 25, Dordrech

 

Lees ook:Volgende week: Studenten runnen StayOkay Sneek voor het goede doel
Lees ook:Volgende week: StayOkay Dordrecht wordt tijdelijk Hotel Roots
Lees ook:Dutch Design Week: Pop-up ‘hotel’ in Eindhoven
Lees ook:Amrâth Grand Hotel Heerlen wordt studentenhotel
Lees ook:28 november – 2 december: Stayokay Heeg wordt Hotel ParadICE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>