21 februari: Secret Rooms in Volkshotel Amsterdam

archid5

Heb je nog geen plannen voor morgen en ben je gek op theater en festivals? Dan zit je morgen goed in het Volkshotel in Amsterdam.

Het Volkshotel presenteert namelijk Secret Rooms, een festival voor locatietheater. Eén keer per jaar verandert Volkshotel in één groot podium waarop getalenteerde, jonge, nieuwe theatermakers helemaal los kunnen gaan. Verwacht een festival waar je in de lift wordt verrast door een mini concert, een hotelkamer induikt met een theatergenie of de weg kwijtraakt in een rokerige kelder. Dit is de manier om het hotel eens goed te verkennen.

Volg een groep acteurs naar het dak, ga op ontdekkingstocht door de conferentieruimtes en andere verborgen plekken in het hotel. Ontdek muziek, theater, moderne dans en gesproken woord. Laat je verbazen door een paar kom-uit-je-comfort-zone-optredens door Wordbites, Emma Lesuis en nog veel meer.

Tussen de voorstellingen door kun je terecht in Werkplaats op de begane grond voor een drankje en snelle maaltijd. De volgende artiesten kun je tegenkomen in het hotel:

♢ Marinke Flapper – Cabaret & muziek theater
♢ Hugo de Haas van Dorsser – Wordbites poezie
♢ Anke Timmer – Muziek
♢ Emma Lesuis – Theater & documentaire

Tickets voor Secret Rooms zijn op de dag zelf in het hotel te koop en kosten 7, 10 of 12 euro per voorstelling. En wil je graag overnachten in het hotel, dat kan, voor 119 euro overnacht je in een Sir Standard Kamer en krijg je kaartjes voor 4 voorstellingen.

Secret Rooms, 21 februari, 13.00 – 22.00 uur, Wibautstraat 150, Amsterdam. 

Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Het Volkshotel
Lees ook:Open Toren Dag: Amsterdamse hotels geven workshops en rondleidingen
Lees ook:Secret Escapes: Exclusieve aanbiedingen bij luxe hotels
Lees ook:Amsterdam Dance Event: Hotels volgeboekt
Lees ook:Plannen voor hotel bij theater Steenwijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>