Fletcher bouwt nieuw hotel in Arnemuiden

fletcherkruid

Hotelketen Fletcher is lekker bezig. Deze maand nam de hotelketen al een hotel in Deurne over, nu gaat Fletcher een compleet nieuw hotel bouwen in Arnemuiden.

Fletcher Hotels bouwt aan het Veerse Meer in Arnemuiden een nieuw luxe 4-sterren hotel. De verwachting is dat het hotel in het tweede kwartaal van 2017 haar deuren opent onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Het Veerse Meer.

Het luxe 4-sterren hotel krijgt verdeeld over 3 bouwlagen 51 luxe tweepersoonskamers, waarvan 3 mindervalidekamers en 12 kamers met verbindingsdeur. Op de begane grond bevindt zich een à la carte restaurant, een bar en een vergaderruimte. Ook beschikt het hotel over een fitnessruimte, een royaal terras met uitzicht over het Veerse Meer, een aanlegsteiger, een buitenbar en een eigen strand.

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 75 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al zes jaar op rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’.

Lees ook:Hotel Willibrordhaeghe in Deurne wordt Fletcher Hotel
Lees ook:Fletcher neemt Mercure Hotel Den Haag Leidschendam over
Lees ook:Hotelketen Fletcher neemt 3 hotels over
Lees ook:Smullen geblazen: Fletcher Hotels en Koetjesreep gaan samenwerken
Lees ook:Zoover Awards: Fletcher en Golden Tulip in de prijzen gevallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>