Utrecht krijgt Moxy Hotel

hotelsign

Schreef ik vorige maand al dat hotelketen Marriot aan het uitbreiden was in Amsterdam, nu krijgt Utrecht er ook een hotel van Marriot bij. Een Moxy Hotel zal zich vestigen in Rotsoord, het oude industrieterrein.

Het designhotel krijgt 160 kamers en zal gebouwd worden tegenover station Vaartsche Rijn. De lobby van het hotel zal worden ingericht als ontmoetingsplek tussen toeristen en locals. Eind 2017 zal men starten met de bouw van het hotel.

Moxy is een nieuwe hotelformule van Marriot. De formule bezit designhotels met 4 sterren en afgelopen jaar openden 5 Moxy’s de deuren. Marriot heeft plannen om de komende jaren nog 40 Moxy’s te openen.

Lees ook:Uitbreiding Marriot: Houthaven Amsterdam krijgt 2 nieuwe hotels
Lees ook:Moxy: Nieuw hotelketen van Ikea en Marriot
Lees ook:Voormalige Gemavo-fabriek Eibergen wordt budgethotel
Lees ook:The City Garden: Amstelveen krijgt nieuw hotel
Lees ook:Roermond krijgt familiehotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>