Actie Kaboom Hotel: Neem je hotelbed met korting mee naar huis

kaboom

Sinds 1 juli is het eerste budgetboetiekhotel van Nederland, het Kaboom Hotel in Maastricht, geopend. En het hotel heeft een leuke actie voor je. Je kan namelijk je heerlijke hotelbed mee naar huis nemen, met korting!

Je hoeft natuurlijk niet gelijk dat hele bed mee te nemen. Dat past vast niet in je tas. de combi waar je in je hotelkamer op slaapt is te koop bij een van de vele Auping Plaza winkels in Nederland. Als je in het hotel blijft slapen en daarna binnen een half jaar een Auping Original en Inizio matras koopt en de rekening van Kaboom Hotel goed bewaart, krijg je het bedrag van max. 2 nachten slapen bij ons op de Auping-factuur retour. Geldt ook als je geen Auping Original maar een ander Auping-bed (van meer dan € 2000,-) kiest. Kortom, je hotelbed is straks je eigen bed als je dat wilt.

En ook als je geen Auping bed wilt, kan je nog steeds in het hotel overnachten. Ik heb er al zeer goede verhalen gehoord en het is volgens velen een echte aanrader. Het hotel ligt in het centrum van Maastricht en vlakbij het station.  Maar wat is dat nou, een budgetboetiekhotel? Dat is dus een hotel waarbij de gast het gevoel van een 5-sterrenhotel krijgt, maar de prijs van een 2-sterrenhotel betaald. In dit hotel kun je al overnachten vanaf 39 euro per persoon, per nacht. En dat is zeker lowbudget.

Kaboom Hotel Maastricht
Stationsplein 1, Maastricht

 

Lees ook:Nieuw in Maastricht: Kaboom Hotel
Lees ook:Maastricht krijgt eerste budgetboetiekhotel van Nederland
Lees ook:La Bergère Group neemt City Centre Hotel Mabi in Maastricht over
Lees ook:Review: Les Nuits Antwerpen
Lees ook:Twin Peaks Hospitality opent 2e hotel in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>