Foutje: Barney uit hotelkamer in Londen gezet

dart

Raymond van Barneveld zorgde gisteravond voor een verrassing. Met zijn dartpijlen rekende hij af met tegenstander Michael van Gerwen en dus mocht ons Barney door naar de kwartfinale van het WK Darts in Londen. Ook zijn management had dat niet verwacht en dat zorgde vanochtend voor ietwat vreemde toestanden in het hotel waar de darter verbleef.

Barney verbleef namelijk tijdens het WK in de luxe suite van het Holiday Inn Hotel in hartje Londen. Maar de manager dacht dat de darter niet verder kwam en had de grote kamer maar tot vandaag geboekt. Maar nu moet Barney wel in Londen blijven voor zijn kwartfinale op nieuwjaarsdag. De manager vroeg aan de receptioniste of Barney langer in de suite kon blijven, maar dat was niet mogelijk, de suite was alweer geboekt. Barney moest dus wel de suite verlaten. Geen schot in de roos dus…

Het hotel zelf had nog wel een kamer voorradig, maar dit was een vrij eenvoudige en kleine kamer. Voor Barney en zijn gevolg zat er niks anders op dan genoegen nemen met het alternatief. Of deze kamer effect gaat hebben op zijn gooi- en smijtwerk kunnen we op 1 januari op tv zien.

Lees ook:Mysterieuze blauwe vos wandelt hotellobby in Londen binnen
Lees ook:Hotel Inntel in Rotterdam overvallen
Lees ook:Paus Franciscus betaalt hotelrekening zelf
Lees ook:Corendon Vitality Hotel in Amsterdam officieel geopend
Lees ook:Hotel Pillows heeft de mooiste hotelkamer

1 Reacties // Reageer

One thought on “Foutje: Barney uit hotelkamer in Londen gezet

  1. Goedkoop-treinkaartje.nl

    Hahaha, prachtig dat het management hem te laag heeft ingeschat. Hij maakte het de laatste 2 potjes ook wel spannend, maar uiteindelijk toch gewonnen ;)

    Ik gun het de beste man wel!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>