Postillion Hotels opent hotel in Amsterdam

postillion

In september 2016 opent Postillion Hotels Nederland een nieuwe vestiging op het terrein van de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam.

Met deze uitbreiding versterkt de hotelketen, die de afgelopen jaren een flinke venieuwingsslag onderging, haar positie op de zakelijke hotelmarkt. Met het concept Meet Work Stay richt Postillion zich op de moderne professional waarbij vergaderen, werken en verblijven centraal staan. De locatie aan de Paul van Vlissingenstraat in Amsterdam is een ideale uitvalsbasis voor de zakelijke reiziger: dicht bij het centrum met eigen parkeergelegenheid.

Met deze uitbreiding naar Amsterdam maakt Postillion Hotels een grote stap . In september 2016 opent Postillion Hotel Amsterdam eerst de grote congresruimte van het hotel, voor 1500 personen. Daarmee verstevigt Postillion haar rol als congresspecialist. In 2017 worden aan de locatie ruim 250 kamers, een restaurant, een bar, een fitness en nog meer congresfaciliteiten toegevoegd. Om in alle behoeften van de zakelijke reiziger te voorzien, realiseert Postillion, net als op de andere locaties, een Business Point met volledig verzorgde en flexibele werkplekken.

Postillion Hotels is een Nederlandse hotelketen met vestigingen in Amersfoort, Arnhem, Deventer, Dordrecht, Haren-Groningen, Bunnik en Rotterdam. Postillion Hotels stelt zich ten doel zijn bestaande netwerk in de komende jaren te verdubbelen, bestaande locaties te renoveren en waar nodig in lijn te brengen met het Meet Work Stay-concept van Postillion hotels. Met ‘Meet Work Stay’ komt Postillion Hotels tegemoet aan alle behoeften van de zakelijke reiziger van de 21e eeuw. Meet Work Stay is een innovatief concept waarbinnen vergaderen, werken en verblijven een geïntegreerde formule vormen. Alle locaties zijn door Green Key op niveau goud beoordeeld voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

 

Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Hotel2Stay
Lees ook:Postillion Hotel Deventer wint Dutch Hotel Award
Lees ook:Nieuw in Amsterdam: Citiez Hotel Amsterdam
Lees ook:Nieuw in Eindhoven: Little Grand
Lees ook:Column: Weekendje Weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>