Bizarre Hotels: Slapen in een pop-up hotel

Het fenomeen pop-up store is inmiddels wel bekend. Een winkel die ergens tijdelijk zijn intrek in neemt. Maar een pop-up hotel, dat was nieuw voor ons. In Mexico vind je het eerste tijdelijke vakantieresort, het Papaya Playa Hotel.

Het luxe resort in Tulum maakt deel uit van het Berlijnse Design Hotels en omvat maar liefst 99 strandhutten. Het hotel opende zijn deuren op 6 december j.l. en zal op 5 mei 2012 verdwijnen, dus wie er wil logeren moet snel zijn. De prijs van een kamer ligt tussen de 18 en 500 euro per nacht. Minimaal verblijf is vijf dagen.

 

 

 

 

Lees ook:Alleen bij Van der Valk: Voordelig overnachten tijdens de Valk Exclusief Hotelweken
Lees ook:Modehotel The Exchange opent volgende week
Lees ook:Sterrensysteem hotels verdwijnt
Lees ook:Logeer je gek: Win een jaar lang gratis overnachten bij Stayokay
Lees ook:14 november: Opening Pier Suites Scheveningen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bizarre Hotels: Slapen in een pop-up hotel

  1. Herna

    Op zich een leuk idee. Tulum is prachtig als je een cultuur liefhebber bent.Verder is er weinig te doen. Ik heb daar ook 2 dagen doorgebracht in een huisje direct aan het strand voor heel weinig geld.
    Heb op de website gekeken van Papaya Playa Hotel, wat een prijzen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>