Vanavond bij 3 op Reis: Chris checkt in bij Hotel California

hotelcalifornia

Hotel California van The Eagles, wie kent dit lied nou niet? Het wereldberoemde lied staat altijd hoog in de Top 2000? Maar wist jij dat Hotel California ook echt bestaat?

Hotel California staat in het stadje Todos Santos op het schiereiland Baja-Californië in Mexico. De eigenaar van dit hotel zegt al sinds jaar en dag dat The Eagles ook daadwerkelijk in dit hotel hebben overnacht en dat de bandleden het nummer op de hotelkamer hebben geschreven en het lied dus over het hotel gaat. Anderen zeggen weer dat de bandleden nooit in dit hotel hebben overnacht, maar dat het lied over een psychiatrisch ziekenhuis gaat. De bandleden zelf houden zich wijselijk stil en door al deze geruchten is het lied nog steeds populair. Kortom, het lied is een mysterie, maar wel een mooi mysterie.

Het hotel zelf profiteert nog altijd van deze gratis publiciteit. The Eagles beschrijven het hotel zo goed dat muziekliefhebbers graag een kijkje willen nemen in dit hotel en of het allemaal wel klopt wat de band zingt. En Chris Zegers, wereldreiziger en presentator van 3 op Reis, is ook benieuwd of er spiegels aan het plafond hangen en of het hotel roze champagne serveert.

Vanavond checkt Chris het hotel. Benieuwd naar dit legendarische hotel? Kijk dan om 19.50 uur naar 3 op Reis op NPO 3. Een voorproefje van vanavond zie je hier.

You can check out any time you like
But you can never leave…

Lees ook:Hotel California checkt in op de bovenste verdieping van Top 2000
Lees ook:Vanavond in 3 op Reis: Chris overnacht in robothotel
Lees ook:Terug op tv: Bed & Breakfast
Lees ook:Nieuw in Oss: Zandhotel
Lees ook:Terug op tv: Bed & Breakfast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>