Postillion Hotel Deventer in actie voor Sampark

Het Postillion Hotel in Deventer is goed bezig. Het hotel doneert voor elke vergadering/training die in de maand juni geboekt wordt, 10 % aan stichting Sampark. Gisteren was het tijd voor een tussenstand en mocht de stichting een cheque in ontvangst nemen.

Stichting Sampark organiseert gedurende het jaar verschillende acties om geld bijeen te brengen voor de onderwijsprojecten op het platteland en in de sloppenwijken van hoofdstad Delhi in India. De stichting is een nieuwe partner van het hotel en daarom bedacht het hotel deze actie.

Gisteren was er een feestelijke borrel op het terras van het hotel gepland en mocht Irma van Dalfsen, namens Sampark, een cheque van bijna 800 euro in ontvangst nemen. Dit bedrag komt ten goede aan de bouw van twee nieuwe scholen in India. Postillion en Sampark hebben plannen om na deze bijzondere actie een structurele samenwerking op te bouwen.

Het hotel is samen met nog 2 andere hotel genomineerd voor de Dutch Hotel Award. In de finale moesten de hotels laten zien hoe ze met volledig nieuwe partner(s) succesvol de toekomst tegemoet treden. Voor de nieuwe partners, Orange babies, Ibiss foundation en Stichting Sampark werden acties opgezet. Binnen twee weken hebben deze in totaal een bedrag van bijna € 8000,- opgeleverd. Aan het einde van deze maand wordt bekend gemaakt of Postillion Hotel Deventer de Award heeft gewonnen.

Lees ook:Postillion Hotel Deventer wint Dutch Hotel Award
Lees ook:Hotel Award overhandigd aan Postillion Hotel Deventer
Lees ook:Zoover Awards: En de genomineerden zijn…
Lees ook:Swissôtel Amsterdam wint World Travel Award
Lees ook:Eric Toren weer beste hotelier van Europa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>