Nieuw bij Conrad Hotels & Resorts: Hotelkamer boeken via Instagram

Conrad

Conrad Hotels & Resorts, een dochteronderneming van Hilton, heeft iets nieuws bedacht om zo meer boekingen te genereren. Je kan nu via Instagram een hotelkamer boeken, wat een leuke uitvinding!

Het idee is simpel. Wil je een hotelkamer boeken, dan klik je gewoon op een foto van 1 van de 24 Conrad-hotels op Instagram en binnen no time zit je op de boekingspagina en kun je eenvoudig en snel een hotelkamer boeken. Conrad gebruik hiervoor software van Like2Buy, dit bedrijf is gespecialiseerd in visuele marketing.

Instagram: Conrad Algarve Hotel Portugal

Instagram: Conrad Algarve Hotel Portugal

De foto’s zijn in de meeste gevallen door de hotelgast zelf genomen. Zij hebben foto’s genomen van onder andere de hotels, de panden,de kamers en het eten in het restaurant. Stuart Foster, marketing vice president bij Conrad, laat weten dat Instagram bedoeld is om te inspireren. En iemand die op vakantie wilt en op zoek is naar inspiratie, zal de foto’s zien en direct geïnspireerd raken om die reis en die mooie hotelkamer te boeken. Hoe handig en snel is het dan om direct op de foto te klikken?

Foster laat weten dat hij een en ander heeft afgekeken bij de mode-industrie. Zij gebruiken Instagram namelijk massaal om  kleding en schoenen te verkopen. In de toerisme is deze manier van hotelkamers reserveren nog vrij nieuw. Je kan ook een hotelkamer reserveren via Twitter. Loews Hotels, een hotelketen uit New York, was de eerste die dit invoerde. Je stuurt een tweet en je hotelkamer is eenvoudig en snel geboekt.

Bron: Hotelchatter.com

Lees ook:Reese Witherspoon en man willen hotel openen
Lees ook:Nieuw bij Skyscanner: Skyscanner Hotels app
Lees ook:Hotelgrouper: Nieuwe boekingssite met unieke groepskorting
Lees ook:Fotoblog: Hotel de Stokerij in Oudenburg
Lees ook:Grappig: Hotelgast wil Nicholas Cage op hotelkamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>