Buikgriep: Nederlandse toeristen ziek in hotel Macedonië

ohrid

20 Nederlandse vakantiegangers dachten in het Macedonische Ohrid lekker van hun vakantie te gaan genieten, maar dat is toch een beetje anders uitgepakt. Ze komen namelijk hun hotelkamer niet meer uit en zitten vaker op de wc dan in het zwembad. De reden: Een flinke buikgriep.

De Nederlanders verblijven allemaal in hetzelfde hotel: Het luxe hotel Izgrev Spa & Aquapark. Waar de buikgriep vandaan komt, is nog onbekend, maar er zijn sterke geruchten dat het te maken heeft met de hygiëne in het aquapark van het hotel, die zou niet helemaal optimaal zijn. Een paar Nederlanders waren zo ziek dat ze naar het ziekenhuis moesten voor een behandeling, maar zijn allemaal weer terug in het hotel. Niet alleen de Nederlanders zijn ziek geworden, meer hotelgasten liggen ziek op bed.

Reisorganisatie Corendon laat weten dat er momenteel 317 Nederlanders in het hotel verblijven. In het hotel is plek voor 700 gasten, dus het hotel is erg populair onder de Nederlanders. Ook vandaag kwamen er weer veel Nederlanders aan in het hotel. Zij hoeven zich geen zorgen te maken om de slechte hygiëne in het zwembad, want het personeel is met man en macht aanwezig om het hele zwemparadijs weer schoon te krijgen. Nederlanders die toch twijfelen, mogen omboeken naar een ander hotel.

Bron: Telegraaf.nl 

Lees ook:Egyptisch hotel deelt boetes uit aan zwembadpoepers
Lees ook:Sonygebouw in Badhoevedorp wordt Corendon Hotel
Lees ook:Boeing landt op Corendon Hotel
Lees ook:Tip: Gratis proefslapen in het nieuwe Corendon Vitality Hotel in Amsterdam
Lees ook:Zoover start met petitie tegen handdoek-terreur bij hotelzwembaden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>