Nieuw bij Edwardian Hotels London: Gastheer Edward

edward

Edwardian Hotels London lanceert de nieuwe ‘virtuele gastheer’ voor zijn hotelgasten onder de naam Edward.

De dienst, gebaseerd op kunstmatige intelligentie, levert uitzonderlijke ervaringen voor gasten met een voorkeur voor digitale merkinteractie. De dienst is beschikbaar in 12 Radisson Blu Edwardian Hotels, inclusief Heathrow en de Vanderbilt in South Kensington in Londen. Dankzij de nieuwe mobiele Interactive Text Response sms-dienst checken en bestellen gasten diverse hotelvoorzieningen, zoals handdoeken of roomservice. Ook krijgen zij informatie over lokale horecagelegenheden en kunnen zij zelfs klachten indienen door eenvoudig een bericht te sturen. ‘Edward’ reageert binnen een paar seconden.

De chatbot van het hotel is onderdeel van een groter project rondom de digitale transformatie van de manier waarop Edwardian Hotels London contact legt met gasten. Dit gebeurt via elk contactpunt en met behulp van Aspects cloud-based technologie. De applicatie is daarnaast altijd voorzien van live assistentie indien nodig. Klachten of verzoeken die moeten worden opgevolgd door het hotelpersoneel kunnen daardoor onmiddellijk worden behandeld. Gasten kunnen zelfs expliciet vragen om direct teruggebeld te worden, indien zij de voorkeur geven aan menselijk contact.

Over Edwardian Hotels London
Als ontwikkelaar van luxe hotel- en horecamerken is Edwardian Hotels London een van de grootste particuliere bedrijven van het Verenigd Koninkrijk. Jasminder Singh (OBE) begon zijn carrière in de horeca in 1975 en legde de basis voor wat later Edwardian Hotels zou worden.

Vandaag de dag beheert Edwardian Hotels London de Radisson Blu Edwardian hotels, The May Fair Hotel London en een snelgroeiende reeks van afzonderlijke restaurant-, bar- en spa-merken.

Lees ook:Eerste Park Inn by Radisson in Nederland op Schiphol
Lees ook:Shangri-la Hotels bieden digitale kranten gratis aan
Lees ook:Gemeente Amsterdam sluit weer 3 illegale hotels
Lees ook:Nederlanders weigeren extra te betalen voor groene hotels
Lees ook:3 illegale hotels in Amsterdamse binnenstad gesloten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>